Arrangementen en acties

Arrangementen

Er worden in de loop van het jaar heel veel cursussen georganiseerd. Ze lopen uit een van "Verzorgd nietsdoen" tot "Maak je eigen levensboek". Vaak met volledige verzorging om het werken en genieten optimaal te maken. Kijk onder AGENDA voor het aanbod.

Actie(s):  kinderen gratis!

 

Kinderen gratis in natuurvriendenhuis

Nivonleden krijgen meer waar voor hun geld. Per betalende volwassene die lid is  mogen twee kinderen gratis logeren in een Nivon-huis. Zo worden de accommodaties weer waar ze ooit voor bedoeld waren: een fijne en vooral betaalbare vakantieplek voor onze leden.

Elke ouder mag kosteloos twee kinderen meenemen, opa en oma ieder twee kleinkinderen Mits allemaal lid!

Er zijn enkele voorwaarden aan verbonden: zowel de (groot)ouders als de (klein)kinderen moeten lid zijn. Zij overleggen hun lidmaatschapskaart bij het inchecken, aan de balie. De kinderen zijn jonger dan 16 jaar; slapen in principe op de kamer van de ouder(s) voor zo ver mogelijk. Je kunt niet op de bonnefooi komen logeren, reserveren is verplicht en alleen via het aanmeldsecretariaat

Dit beleid geldt nu voor de Nivon-kampeerterreinen. 

Wil je van deze aanbieding gebruik maken, bel of mail dan even met de aanmeldsecretaris van het huis, met de persoonlijke gegevens en de lidmaatschapsnummers.

We wensen alle (groot)ouders en kinderen heel veel plezier!