Groepsovernachting(en)

Het Hunehuis biedt ook volop mogelijkheden voor groepen.en groepjes. Het huis heeft diverse zalen en biedt ruimte aan in totaal 63 slaapplaatsen verspreid over 29 kamers. Kijk onder het kopje kamers om de verdeling te zien. Een (familie)groep kan een deel van het huis huren maar het is ook mogelijk om het Hunehuis volledig te huren. Per nacht gelden voor het hele huis onderstaande tarieven: ( voordeel is het tarief voor Nivon-leden; bij het hele huis moet 75% lid zijn!). Vroeg reserveren wordt aangeraden.

Naam

Plaats

Bedden

Hoog Tarief

Laag Tarief

 

 

Hunehuis

Darp

63

€ 1.257  leden 

€ 1.839 niet leden

 €  1.064 leden    

€ 1.550 niet leden 

 

 

Bij huur van het hele huis is er naast de toeristenbelasting nog een toeslag schoonmaak voor de algemene ruimtes a € 175 per 2024. De kamers worden door de gasten zelf schoongemaakt. Het huis moet netjes en vlekvrij en veegschoon worden opgeleverd.

Er kan een borg gevraagd worden die uiteraard na verrekening van evt. schade/onkosten wordt geretourneerd.

Het ledentarief geldt voor Nivon-groepen met minimaal 75% Nivon-leden, voor basisscholen en middelbare scholen en voor Nivon-reizen, Nivon-geledingen en Nivon-werkgroepen. Verhuur van het hele huis is alleen mogelijk in overleg en in principe buiten de schoolvakanties. 

In de maanden juli-okt kan er in het weekeind alleen voor 2 nachten worden gereserveerd. Zie de tab tarieven