Kamperen

Natuurkampeerterrein
Achter het Hunehuis ligt tussen de bomen een klein, eenvoudig natuurkampeerterrein voor maximaal 10 plaatsen waarop soms per plaats een paar kleine tentjes staan. Kamperen op een Natuurkampeerterrein is kamperen in de meest pure vorm. Geregeld trekt de schaapskudde voor het terrein langs. Op het terrein van 0,3 hectare bent u er altijd zeker van dat u een ruime plek krijgt. Juist die extra ruimte geeft meer rust en privacy. Het Groene Boekje/NKK is verplicht als u geen lid van het NIVON bent. Deze leden krijgen korting op het Groene Boekje tarief.

De faciliteiten zijn basic maar netjes en er is gratis warm water- ook in de douche! Op het terrein zelf is geen elctra, in het sanitairgebouw natuurlijk wel.

Hangmatkamperen is tussen diverse bomen op het terrein ook mogelijk.

PODS
Er staan nu ook 2 pods: Boomklever en Winterkoning. Daarin steeds 2 vaste bedden, met matras en kussen en verder alleen een bankje,  twee krukjes en een mini tafeltje, dus ook hier geen electra! Verder neem je alles zelf mee om te kunnen kamperen in deze houten tent, te reserveren via de site of mail. Huur is per pod (met 1 of 2 personen). Ook hiervoor is de NKK/het Groene Boekje verplicht.

Respect voor uw rust
Het kampeerterrein is een stil veld. U zult geen last hebben van auto's, drukke speeltuinen of kantines. Schapen trekken ieder ochtend en avond voorbij over de schapendrift op weg naar of vanaf het grote heideveld. Hier vindt u uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. U kunt hier uren dwalen door de natuur en 's nachts is het op deze plek niet alleen doodstil, maar ook echt donker.Alleen hulphonden zijn toegestaan, huisdieren niet.
De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.

Eenvoudige voorzieningen
In het houten sanitairgebouw vindt u een warme douche, wc's, wastafels en buitenkranen, en de koelkast mag gewoon in goed samenspel gebruikt worden.
Er is geen elektriciteit op het veld en caravans, vouwwagens en kampeerauto's zijn niet toegestaan. Auto's kunt u niet op het veld parkeren, maar wel op de nabij gelegen parkeerplaats. Fietsen kunt u in de schuur stallen (en opladen). Voor het uitladen mag de auto even vlak bij het terrein staan.

U vindt hier de tarieven van het Natuurkampeerterrein.

van een gast  : "Afgelopen nacht heb ik bij u op de camping mogen slapen. Het was heerlijk om van de stilte, de passerende schaapskudde, de roodborstjes, zanglijsters en de konijntjes te mogen genieten en 's nachts het geroep van de uilen te horen. Waar hoor je deze nachtgeluiden nog? Het sanitair was ook prima in orde. Ik verwacht zeker nog eens terug te komen.