Agenda 3 juli, 2020   

vrijdag

3

Gehele dag

Schilderen met Antje zomer 2. VOL

LET OP!  Ook nu is er weer een tweede week ingeroosterd en dan nog moet je er snel bij zijn!

Motto: Via gedegen opbouw tot mooie resultaten komen.

Wie zich op een lijst heeft laten plaatsen moet dat nog wel bevestigen en de juiste week aangeven, of eind juni of eind/juni/eerste week juli

Onder leiding van de professioneel geschoolde docente Antje Sonnenschein komen zowel beginners als gevorderden aan hun trekken.
Er wordt zowel binnen als buiten geschilderd.
De ervaringen van voorgaande jaren leren dat de enthousiaste docente de cursisten tot mooie resultaten weet te brengen.
Dit is een echte schildercursus, waarin verschillende technieken geoefend worden.
De docente geeft opdrachten en de gemaakte werkstukken worden dagelijks uitvoerig besproken zowel individueel als groepsgewijs. Hierdoor worden vorderingen voor eenieder zichtbaar. Tips die de docente geeft kunnen direct in de praktijk worden gebracht.
Antje exposeert haar werk al vele jaren. Als je haar naam googelt kun je haar werk bekijken. Er is ook een You Tube- filmpje waarop zij haar werkwijze als docent toelicht.
Volledige verzorging en een lakenpakket zijn inclusief. Nu zelfs ook de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd.
Kom op zondag een nachtje eerder met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!)


Informatie:  over de cursus: 6-54607912 Doky Verhagen

opgeven:    mail naar hunehuis@nivon.nl  ( naam sres tel.nr. en evt. lidnummer) of bel 088-0990981
kosten  :     leden € 289; niet leden € 349 all in. Ter plekke rekent u nog € 25 met Antje af voor het materiaal en de verf. Doeken worden ook, naar verbruik afgerekend

Gehele dag

Shakespeare in Diever VERVALT vanwege corona

In het openluchttheater in Diever worden dit jaar  vanwege het 75 jarig bestaan zelfs 2 stukken op 1 avond opgevoerd! *  Een tragedie, Macbeth, en een komedie, de Comedy of Errorsde kortste tragedie en komedie van Shakespeare ,  zie de site van het theater in Diever.

Wij organiseren dit jaar niet alleen in augustus een arrangement maar nu ook, in een weekeind, in juli!


In deze volledig verzorgde driedaagse, die in Shakespeare-sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater en samen genieten van het toneelstuk/ de stukken.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer.
Ook ontvangt u een lakenset van het Hunehuis. de 2 kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma; de Engelse sfeer is verder ook inclusief. 

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons ieder jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen of langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. 

 

Info over deze dagen in het Hunehuis:  Marieke Kraan : mariekekraan@gmail.com

Kosten leden € 168, niet-leden € 228.
dit is inclusief kaartjes, vervoer, volledige verzorging, overnachtingen, lakenpakket en eindschoonmaak van de netjes opgeleverde kamer .

Opgeven via het aanmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel,nr. en lidnr. (indien van toepassing)  of 088 0990981 Maar wel snel ivm aanchaf kaartjes