Agenda 13 juli, 2018   

vrijdag

13

Gehele dag

Vol wachtlijst Shakespeare King Lear in Diever 13-15 juli (weekeind)

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar weer eens 'King Lear' opgevoerd! * 

Wij organiseren dit jaar niet alleen in augustus een arrangement maar nu ook in het weekeind in juli!


In deze volledig verzorgde driedaagse, die in Shakespeare-sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater en samen genieten van het toneelstuk.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer.
Ook ontvangt u een lakenset van het Hunehuis. de kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma; de Engelse sfeer is verder ook inclusief. 

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons ieder jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen of langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. Meedoen met de verzorgde midweek heidewandelen die er aan vooraf gaat is uiteraard ook mogelijk.

Info over deze dagen in het Hunehuis:  Roelie Oosterveld 0592-3553518  of 06-22515797

Kosten leden € 148, niet-leden € 164.

Opgeven via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel,nr. en lidnr. (indien van toepassing)  of 088 0990981 Maar wel snel ivm aanchaf kaartjes 

*Het verhaal (kort)

Nadat Koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad waarbij Lear steeds meer los komt van de realiteit en van zijn omstandigheden.