Agenda 8 april, 2024   

maandag

8

Gehele dag

Wandel4daagse April

 

WANDEL4daagse   8- 11 april 2024

In de april wandelmaand is het heerlijk wandelen in de omgeving van het Hunehuis. Heide, bos, zand, allemaal volop aanwezig. Uw wandelbegeleiders hebben weer tal van mooie routes voor u uitgestippeld. De wandelingen in deze midweek variëren in afstand. Op maandag en donderdag 6-10 km en op dinsdag en woensdag 15-20 km. Voor elk wat wils.

Heel belangrijk bij het wandelen is goed schoeisel. Schoenen moeten lekker zitten, tegen een stootje kunnen en u moet er een flink aantal km op kunnen lopen. Voor onderweg is het handig een rugzakje, regenkleding, een kleine thermosfles en een lunchbox mee te nemen en iets om op te zitten.

Deze 4-daagse is geheel verzorgd met ontbijt, lunch en avondeten in Het Hunehuis. De kookploeg zet haar beste beentje voor om overheerlijk te koken. De lunch om mee te nemen wordt 's morgens na het ontbijt gemaakt. 's Avonds is er gelegenheid een hapje en een drankje (deze laatste tegen betaling) te nemen. Bij vertrek wordt de kamer voor u schoongemaakt. Mocht u niet zelf uw beddengoed mee willen of kunnen nemen dan kunt u een lakenpakket bij ons huren.

Meer weten over het wandelen? Jenny Stuivenberg kan u er meer over vertellen. Email:act.hunehuis@nivon.nl

 

Prijs

leden          : € 192,00

Niet leden  : € 252,00

Dit is inclusief verblijf, toeristenbelasting, ontbijt, lunch en diner

Maximaal aantal deelnemers 14.

 

aanmelden :
hunehuis@nivon.nl en dan altijd naam, volledige adres, tel.nr, evt. nivonnummers opgeven (+aantal personen en kamersoort/aantal! )
of bel 088-0990981 het aanmeldsecretariaat met deze informatie.