Agenda 4 februari, 2024   

zondag

4

Gehele dag

VOL kleintje Health Qigong VOL wachtlijst gestart

Kleintje Health Qigong

2- 4 februari 2024

Even aandacht voor jezelf en je lijf ? Gun jezelf dan dit 3 daagse arrangement Health Qigong.

U wordt uitgebreid ingewijd in deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst die dagelijks beoefend wordt door Chinezen ter bevordering  van hun gezondheid. Health Qigong brengt op zachte wijze soepelheid en balans in lichaam en geest. De oefeningen worden staande gedaan, maar kunnen eventueel ook zittend plaatsvinden. Ruah Tichelaar is een zeer ervaren trainster. Al voor de 13e keer verzorgt zij Health Qigong in het Hunehuis. De grote zaal in het Hunehuis wordt gebruikt als trainingszaal en bij mooi weer kunnen we ook naar buiten. Naast de oefeningen heeft u tussendoor volop gelegenheid om heerlijk te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving van het Hunehuis. Voor de trainingen is gemakkelijk zittende kleding en sportschoenen aan te raden.

U bent 2 februari om 14.00 uur welkom. Om 15.00 uur wordt er gestart met de kennismaking. Aan het eind van de zondagmiddag wordt de cursus gezamenlijk afgesloten.

Wat kost meedoen aan dit weekend:

Prijs leden     : € 178,00

Niet leden     : € 238,00

Dit is inclusief verblijf, toeristenbelasting, koffie, thee en diner. Verder is het zelfverzorging, dus eigen ontbijt en lunch meenemen. Beddengoed kunt u zelf meenemen maar is ook te huur in Het Hunehuis.

Maximaal aantal deelnemers 15.

Meer weten over Health Qigong? Ruah Tichelaar kan u er alles over vertellen. Email: ruahtichelaar@ziggo.nl   

 

aanmelden :
hunehuis@nivon.nl en dan altijd naam, volledige adres, tel.nr, evt. nivonnummers opgeven (+aantal personen en kamersoort/aantal! )
of bel 088-0990981 het aanmeldsecretariaat met al deze informatie.