Agenda 30 augustus, 2022   

dinsdag

30

Gehele dag

VOL Heidewandelen VOL wachtlijst gestart

Tegen medio augustus bloeit de heide rond het Hunehuis. Dat daar gaan we van genieten. Paars is en blijft een pracht kleur in de natuur.  Cor en Marijke hebben er ook weer zin in.

De wandelingen voeren ons langs, door en over die heide. Op maandag en donderdag een kleinere wandeling van 7-10 km en op dinsdag en woensdag een lekkere van 15-17 km.  Dat gaat zeker lukken dankzij de geweldige verzorging van de kookploeg die bij terugkeer voor heerlijke maaltijden zorgt en met het ontbijt en de lunch(pakketten) de basis legt om al die prachtige tochten vol te houden en te overleven.

Cor en Marijke den Heijer zijn onze onvoltroffen begeleiders en kenners van de omgeving. Zij zullen de mooiste plekjes en routes rond de hoogste berg van Drenthe, onze Havelterberg, laten zien. Dat landschap is heel gevarieerd en telt veel bijzondere planten en diersoorten.  Het is een landschap dat gevormd is door ijs en oorlog, een echt oerlandschap!

Volledige verzorging incl. ontbijt en een lakenpakket zijn inclusief. Nu zelfs ook de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd.
Kom op zondag een nachtje eerder met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!) 

Prijs leden €189, niet leden €249 (dit is nog hoogseizoen!) 
 
Info over het wandelen bij Cor en Marijke 071-5411767    of cm.denheijer@online.nl

Opgeven 088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden). Wil je een luxe kamer geef dat dan direct bij het boeken op!