Agenda 9 maart, 2022   

woensdag

9

Gehele dag

VOL ! Maak je eigen levensboek o.l.v. Sjoerd Litjens = VOL !

Maak je EIGEN LEVENSBOEK   

Onder deskundige begeleiding de opzet maken voor je eigen levensboek terwijl je volledig verzorgd wordt: je leven is een boek waard!

Tijdens de cursus helpt Sjoerd Litjens om de voor jou belangrijkste belevenissen en herinneringen in beeld en in tekst te selecteren, te benoemen en vorm te geven. Iedereen die zich aanmeldt schrijft voorafgaande aan de cursus een korte biografie en vult een vragenlijst in. Ook maken alle deelnemers vooraf een selectie van de belangwekkende foto’s en/of documenten. De cursusweek zal in het teken staan van het uitdiepen van details uit de biografie en het selecteren van de juiste beelden. Dit doe je alleen, maar soms ook in samenwerking met de andere deelnemers.

Het doel is werken aan je eigen verhaal om zo een levensboek te maken waarin tekst en beeld elkaar afwisselen en aanvullen. Na afloop van de cursus krijg je een handleiding mee zodat je thuis online je boek kunt vormgeven en (laten) drukken.

Je kunt heerlijk ontspannen aan je boek werken want deze midweeek is met volledige verzorging (slechts het ontbijt niet!),
ook incl. lakenpakket en een knabbeltje in de avond en toeristenbelasting en 
uw netjes opgeleverde kamer wordt na afloop zelfs schoongemaakt!

Kosten : leden € 382; niet leden € 442  

Kom met  een beetje korting een nachtje eerder ! (maar nog geen verzorging!). 

Aanmelden via:088 0990981 of via hunehuis.nl (op die site onder aanmelden) Altijd naam , volledige adres, tel. nr. en evt. lidnummer Nivon opgeven.