Agenda 24 augustus, 2021   

dinsdag

24

Gehele dag

VOL Shakespeare in Drenthe : helaas al VOL

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar alsnog ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan, de twee stukken van Shakespeare opgevoerd!  te weten: Macbeth en de Comedy of Errors.    Zie de site van het theater : https://www.shakespearetheaterdiever.nl
Dit zou al in 2020 opgevoerd worden maar kon door corona helaas niet plaatsvinden. In 2021 wordt het daarom alsnog gedaan!

In deze bijna volledig verzorgde driedaagse (zonder ontbijt!)  die steeds in Shakespeare sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje nemen in het openluchttheater. Ook krijgen we in het Hunehuis een toelichting op het stuk en zijn tijd en genieten we samen van het toneelstuk/de twee stukken dit jaar. Dat levert na afloop vast meer dan genoeg stof tot napraten op!
Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons elke jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Bijna volledig verzorgd betekent: 
-Lunch en diner in Engelse sfeer, en 's avonds een knabbeltje  ( ontbijt zelf te regelen)
-Kaartjes voor de voorstelling, het blad William en de Engelse sfeer. 
-een lakenpakket
-zelfs de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd, dat is allemaaal inclusief.

Kom al op zondag  of maandag een nachtje eerder met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!)

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons elke jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen en langer wil genieten van de bloeiende heide en al het moois in ons gebied, kan dit bij opgave direct dit aangeven. Meedoen met de verzorgingde midweek heidewandelen die er aan vooraf gaat is uiteraard ook mogelijk.

Info         :  gittymulder@gmail.com

Kosten   :  leden € 180 niet-leden € 240   excl. de bijdrage corona hygienemaatregelen van €1.50 pp/pnacht

Opgeven : via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel, nr.  en nivonlnr. (Indien van toepassing) of bel 088 0990981
                  Geef gelijk aan of u eerder/ langer wilt komen en wellicht ook een luxe kamer wenst.