Agenda 17 augustus, 2020   

maandag

17

Gehele dag

Heidewandelen met Cor en Marijke aug. Vol,

Tegen medio augustus bloeit de heide rond het Hunehuis. Dat gaan we bekijken, daar gaan we van genieten. Paars is en blijft een pracht kleur in de natuur.  Cor en Marijke hebben er ook weer zin in.

De wandelingen voeren ons langs, door en over die heide. Op maandag en donderdag een kleinere wandeling van 7-10 km en op dinsdag en woensdag een lekkere van 15-17 km.  Dat gaat zeker lukken dankzij de geweldige verzorging van de kookploeg die bij terugkeer voor heerlijke maaltijden zorgt en met het ontbijt en de lunch(pakketten) de basis legt om die prachtige tochten vol te houden en te overleven.

Cor en Marijke den Heijer zijn onze onvoltroffen begeleiders en kenners van de omgeving. Zij zullen de mooiste plekjes en routes rond de hoogste berg van Drenthe, onze Havelterberg, laten zien. Dat is het landschap dat heel gevarieerd is en veel bijzondere planten en diersoorten kent, een landschap dat gevormd is door ijs en oorlog, een echt oerlandschap.

Volledige verzorging en een lakenpakket zijn inclusief. Nu zelfs ook de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd.
Kom op zondag een nachtje eerder met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!)

prijs leden €164, niet leden €224  

info over het wandelen bij Cor en Marijke 071-5411767    of cm.denheijer@online.nl

opgeven 088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)