Agenda 1 oktober, 2018   

maandag

1

Gehele dag

2 cursussen: VOL : SCHILDEREN (vol) en/of SPEKSTEEN bewerken (vol) wachtlijsten!

Twee mogelijkheden om in deze week heerlijk creatief bezig te zijn.

 

SCHILDEREN

De mooie hal van het Hunehuis wordt omgetoverd tot atelier.

In een gemoedelijke sfeer gaan we ,beginners en gevorderden, lekker zelf aan de slag met de olieverf en het water! Dat duo lijkt niet te passen maar gaat juist heel goed. Voordeel is dat elke fout of wijziging met deze verf gewoon kan worden hersteld! Dineke Kraaijeveld is de deskundige begeleidster die je het nodige zetje kan geven bij problemen. Donderdagavond staat iedereen dan weer versteld van de productie en de fraaie schilderijen. Op vrijdag bewonderen we die van de speksteners.

Alle materialen zijn aanwezig en zelfs bijna allemaal inclusief, alleen de doeken niet, maar meebrengen van eigen materiaal kan natuurlijk ook.

Volledige verzorging, zelfs met een hapje  in de avond, toeristenbelasting en incl. lakenset EN incl. het materiaal (op de doeken na) 

Met korting: een dag eerder komen maar dat moet je dan nog even apart melden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag

info over het schilderen bij Dineke Kraaijeveld  : dinekekraaijeveld@gmail.com  of 06 36117633

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

kosten all in: leden € 235 en niet leden € 267

of kom lekker buiten

SPEKSTEEN  bewerken

Ontdek de kracht en pracht van speksteen. Hakken, vijlen, schuren en..... een wondertje verschijnt. Dit alles onder deskundige en bevlogen leiding van Geesje van der Korff die ter plekke stenen te koop heeft. Maar een eigen steen meebrengen kan natuurlijk ook.

Heerlijk buiten aan de slag en dan ervaren dat zo'n steen je echt inspireert en zelfs 'spreekt'. Na afloop heb je een prachtig product. Op vrijdagochtend laten we allen , aook de deelnmers aan het schilderen hiervan genieten met onze expositie. Op domnderdagavond bewonderen we de schilderijen van de schildergroep. Na de koffie op vrijdag gaat iedereen met het eigen product dan huiswaarts 

Incl. volledige verzorging, toeristenbelasting en een lakenset!

Met korting: een dag eerder komen maar dat moet je dan nog even apart melden bij het opgeven. let wel: de verzorging start op maandagmiddag 

kosten all in: leden € 268; niet leden € 299

info over de cursusinhoud bij Geesje van der Korf: 06-38138984

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl    (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)