Agenda 2 september, 2018   

zondag

2

Gehele dag

Rondje Noord: start en aankomst weer in de HONDSRUG!

RONDJE NOORD  met de start op zondag - finish op zaterdag   begin september: Heerlijk fietsen incl. bagagevervoer!
Het concept is zo'n een succes dat er wederom een fietstocht “Rondje Noord” wordt georganiseerd: een fietstochten langs de 3 noordelijke Nivon natuurvriendenhuizen (Hondsrug, Allardsoog en het Hunehuis) en door de drie noordelijke provincies: ongeveer 2 x 50 en 2 x 60 km, met een rustdag in het Hunehuis na Noordlaren en Allardsoog en dan weer terug via Allardsoog naar de Hondsrug. Uiteraard met nieuwe routes en andere leuke dingen onderweg.
De start en het eindpunt is ook dit keer bij de Hondsrug (Noordlaren)   Met de reisbegeleider(s) fiets je door de mooie noordelijke natuur, maar er worden onderweg ook stops gemaakt voor (culturele) activiteiten.
Compleet verzorgd, incl. lakenset en zelfs inclusief bagagevervoer! (er gaat echter geen vrachtwagen mee, dus beperk de bagage wel een beetje)
De tocht gaat uiteraard soms ook over schelpen- en zandpaden. De gemiddelde snelheid is 15 km./uur.
De aankomst is zondag 2 september vanaf 14 uur en de start met informatie over het programma en de werkwijze is om ongeveer 15.00 uur in de Hondsrugs. Kom je met de trein, stap dan in Assen uit en maak je eerste extra tochtje  naar de Hondsrug. Het vertrek is zaterdag  8 september na de koffie.


LET OP : 

De aanmelding voor de hele week gaat via het aanmeldsecretariaat van het Hunehuis te Darp bij Havelte:   hunehuis@nivon.nl , tel. 088-0990981 of www.hunehuis.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden) zie voor wellicht nog meer info ook de websites van de andere deelnemende huizen.
De rekening staat straks alleen op aankomst bij het Hunehuis maar geldt voor de totale tocht en alle huizen. Het Hunehuis geeft uw aanmelding aan die huizen door. U ontvangt dus 1 rekening voor de hele tocht van het Hunehuis!


Voor meer informatie mail naar:    bertrosien@home.nl 
kosten : leden € 325 en niet-leden € 365 all in,  en incl. bagagevervoer, volledige verzorging en lakenpakket!
Opgeven:  088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)