Agenda 28 augustus, 2018   

dinsdag

28

Gehele dag

VOL = wachtlijst Shakespeare: KING LEAR in Drenthe 28-30 aug : Snel opgeven ivm kaartjes

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar weer eens 'King Lear' opgevoerd! *
In deze volledig verzorgde driedaagse, die in Shakespeare sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater, en samen genieten van het toneelstuk.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer.
Ook ontvangt u een lakenset van het Hunehuis. de kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma; de Engelse sfeer is verder ook inclusief. 

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons ieder jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen of langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. Meedoen met de verzorgde midweek heidewandelen die er aan vooraf gaat is uiteraard ook mogelijk.

Info over deze dagen in het Hunehuis:  Mieke de Jong 0575-546692  of   mjedejong@gmail.com  

Kosten leden € 148, niet-leden € 164.

Opgeven via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel,nr. en lidnr. (indien van toepassing)  of 088 0990981

Het verhaal (kort)

Nadat Koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad waarbij Lear steeds meer los komt van de realiteit en van zijn omstandigheden.