Agenda 6 april, 2018   

vrijdag

6

Gehele dag

Wandelen 3-6 april dit jaar met Aad en Henriette!

Wandelen met Cor en Marijke wordt met Aad en Henriette!
In deze aprilwandelmaand is het heerlijk wandelen in de afwisselende en prachtige omgeving van het Hunehuis. Heide, bossen, zand en weide, je komt ze allemaal tegen. En de ree wellicht ook nog. Schapenzie je  rond de schaapskoot. Voor elk wat wils.
Deze verzorgde midweek heeft stevige wandelingen op woensdag en donderdag(17km),maar op dinsdag en vrijdag een kleinere (7-10) en steeds heerlijke maaltijden.

Volpension incl. koffie/thee/een drankje en toeristenbelasting, en incl. lakenset.
Met korting een dag eerder komen kan, maar dat moet je dan nog even  apart melden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op dinsdagmiddag

inl. over het wandelen bij Aad en Henriette  015  2125485

opgeven bij het Hunehuis:  via de mail: hunehuis@nivon.nl  (naam adres tel en evt.  lidnr. vermelden)   of   bel 088-0990981 

Gehele dag

VERVALLEN Schilderen en tekenen op lokatie met Jet Violier

Tekenen en schilderen op locatie, in en om het Hunehuis. 7-9 april

Rondom het Hunehuis is enorm veel te zien. Schapen, heide, hunebedden staan klaar om geschilderd te worden.
In overleg zoeken we één of meerdere plekken. Daar kunnen schetsen gemaakt worden en afhankelijk van het weer kan er buiten ook langer aan een schilderij of tekening doorgewerkt worden. Is het weer wat minder dan kunnen we binnen de schetsen uitwerken.
Iedereen kan het materiaal gebruiken dat het best bevalt en/of nieuwe materialen of technieken uitproberen.
De cursus is door de persoonlijke begeleiding geschikt voor beginners en gevorderden.
Materialen (behalve schilder-doeken) zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
De cursus wordt gegeven door Jet Violier,  beeldend kunstenaar te Uffelte. Jet geeft al jarenlang cursussen op locatie, van koeienstal tot de heuvels van Noord-Italië. Zij is als docent verbonden aan MK24 in Amsterdam waar ze lessen in portret- ,model- en Artis-tekenen geeft.

Prijs leden € 124, niet leden €140  incl. volledige verzorging  (= lakenpakket en alle maaltijden en koffie/thee)  en de verf. Schilderdoeken zijn niet inbegrepen! 

Mail voor informatie naar jetviolier@hetnet.nl

Opgeven bij het Hunehuis:  via de mail: hunehuis@nivon.nl  (naam adres tel en evt.  lidnr. vermelden)   of   bel  088-0990981