Agenda 28 januari, 2018   

zondag

28

Gehele dag

! VOL ! Snert-weekeind : samen bewegen

Kom gezellig bewegen:  voor jong en oud! 

Bewegen is in onze omgeving geen punt: fietsen, wandelen, mountainbiken  het kan allemaal. alleen of samen.

We hebben er nu zelfs een speciaal weekeind voor.  U kunt al aankomen op vrijdagmiddag/avond of zaterdagochtend vroeg en vetrekt op zondag  tegen de middag uit het Hunehuis: hopelijk moe maar voldaan! Op zaterdagavond bieden wij u dan de snertmaaltijd aan en op zondagochtend het door ons verzorgde ontbijt. De overige maaltijden etc. verzorg je zelf. 

prijs:   voor leden: maar € 29;   voor niet leden  € 39 incl. toeristenbelasting , 1 of 2 overnachtingen en ook de snert en het ontbijt.

aanmelden :

hunehuis@nivon.nl en naam adres tel. nr. evt. nivonnummers opgeven (+aantal personen) of bel 088-0990981 het aanmeldsecretariaat.

Gehele dag

Winterwandelen (28) 29/1-1/2

Boeken: of via  hunehuis@nivon.nl : en dan steeds naam adres tel.nr. en evt. nivonlidnummer opgeven  of vie 088- 0990981

Warme muts, wanten en wandelschoenen!

Na alle oliebollen nu de erwtensoep: dat is wat we willen na een fikse wandeling over de hei, het landgoed de Eese, het archeologische gebied rond Havelte met de prachtige grote schaapskooi.

De eerste en laatste dag wandelen we een tocht van ong. 6 km. de andere dagen doen we 12-15 km.

Deze 4-daagse is geheel verzorgd met ontbijt en avondeten. De lunch maken we 's morgens zelf klaar om onderweg ergens te nuttigen. 's avonds is er dan nog een drankje en een hapje.

het lakenpakket is ook incl. evenals de toeristenbelasting

GRATIS extra: de overnachting van zondag op maandag ( maar niet verzorgd!). Even opgeven bij de boeking als u hier GEEN gebruik van wilt maken.

kosten € 144 leden  en voor niet-leden 166 all in!

Boeken: of via  hunehuis@nivon.nl : en dan steeds naam adres tel.nr. en evt. nivonlidnummer opgeven  of via 088- 0990981