Agenda 22 november, 2022   

dinsdag

22

Gehele dag

VOL Verzorgd (Niets)doen!? VOL!

Van maandagmiddag  tot vertrek op vrijdagochtend lekker in de watten gelgd worden? Dat kan in het Hunehuis.

Heerlijk lekker zelf bepalen of je iets leuks gaat doen of lekker van de directe omgeving van het huis gaat genieten en niets doet, maar misschien lekker een boekje leest, van de zon geniet of van de natuur. Ondertussen heerlijk verwend worden door de keukenploeg die een naam heeft hoog te houden. Inclusief verzorging betekent ook dat het bedlinnen inclusief is en in 2020 dat ook de netjes opgeleverde kamer voor u verder wordt schoongemaakt.
Het sfeertje in huis is daarnaast nog extra fijn omdat er ondertussen ook genoten kan worden van de groep die bezig is met de cursus Glas in lood.

Wat kan een mens zich nog beter of meer wensen?

Dit kan allemaal in het Hunehuis!

aanmelden/informatie:  via deze site of telefonisch: opgeven 088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

Prijs voor leden : €235 en voor niet leden € 295.  Incl. volledige verzorging (dus ook het ontbijt + incl. lakenset + schoonmaak van de kamer mits die netjes wordt opgeleverd) maar excl. een evt. coronabijdrage.

Met korting: een dagje eerder komen kan maar dat moet dan nog even apart vermeld worden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag