Agenda 3 oktober, 2022   

maandag

3

Gehele dag

-Vrij schilderen VOL VOL -Speksteen bewerken VOL

Twee mogelijkheden om in deze week heerlijk creatief bezig te zijn.

 

SCHILDEREN

De mooie hal van het Hunehuis wordt omgetoverd tot atelier.

In een gemoedelijke sfeer gaan we, beginners en gevorderden, lekker zelf aan de slag met de diverse soorten verf: acryl en/of olieverf. Dat laatste 'olieverf en water'  lijkt niet te passen maar gaat juist heel goed.

Dineke Kraaieveld is de deskundige begeleider die je het nodige zetje kan geven bij problemen. Donderdagavond staat iedereen dan weer versteld van de productie en de fraaie schilderijen. Op vrijdag bewonderen we de werkstukken van de speksteners.

Alle materialen zijn aanwezig en zelfs inclusief, op de doeken na!, die zijn er wel maar niet inclusief. Meebrengen van eigen materiaal kan en mag natuurlijk ook.

Volledige verzorging, zelfs met een hapje in de avond, toeristenbelasting, incl. lakenset EN incl.de verf ( de doeken dus niet!) en schoonmaak van de kamer.

Met korting: een dagje eerder komen kan, maar dat moet je dan nog even apart melden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag

info over het schilderen bij Dineke Kraaijeveld  : dinekekraaijeveld@gmail.com  of 06 36117633

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

kosten all in: leden € 265 en niet leden € 325 maar excl. een evt. coronabijdrage

of 

SPEKSTEEN  bewerken

Ontdek de kracht en pracht van speksteen. Hakken, vijlen, schuren en..... een wondertje verschijnt. Dit alles onder deskundige en bevlogen leiding van Geesje van der Korff die ter plekke stenen te koop heeft. Maar een eigen steen meebrengen kan natuurlijk ook.

Heerlijk buiten aan de slag en dan ervaren dat zo'n steen je echt inspireert en zelfs 'spreekt'. Na afloop heb je een prachtig product. Op vrijdagochtend laten we iedereen , ook de deelnmers aan het schilderen,  hiervan genieten met onze expositie. Op donderdagavond bewonderen we de schilderijen van de schildergroep. Na de koffie op vrijdag gaat iedereen met het eigen product dan huiswaarts 

Incl. volledige verzorging, toeristenbelasting en een lakenset! nieuw is de schoon maak van de kamer als die netjes opgeleverd is.

Met korting: een dag eerder komen maar dat moet je dan nog even apart melden bij het opgeven. let wel: de verzorging start op maandagmiddag

kosten all in: leden € 298; niet leden € 358 maar excl. een evt. coronabijdrage

info over de cursusinhoud bij Geesje van der Korff: 06-38138984

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl    (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)