Agenda 23 september, 2022   

vrijdag

23

Gehele dag

Wilgentenen vlechten. VOL!

Van maandag 19 - vrijdag 23 september maakt u kennis met vlechten met wilgentenen.

 

Onder leiding van Lucienne Kramer (manden maakster bij Wonderfull Willow) en Nicole Veenman( manden maakster in her Zuiderzee museum) leer je diverse vlecht technieken.
De cursus is voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden! Dat houdt in, dat ze elke keer  weer andere variaties in het aanbod brengen. Hoe  het er deze nieuwe cursus uit gaat zien is nog niet bekend, behalve dat ze er een nieuwe vlechttechniek aan toe willen voegen de "ZARZO", die als bloemenmand of onderzetter  gebruikt kan worden.
Voor de gevorderden is dit een uitdaging. Tijdens deze cursus kan er  met Witte en Buff teen  gewerkt  worden ,maar zal er voor dit materiaal een kleine meer prijs gerekend  worden ,dit is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid en kan je afrekenen met onze  begeleidsters.
In de vorige cursus hebben we gebruik gemaakt van de techniek " Hollandse eer".
Door deze afwisselende manier van werken blijft de cursus  interessant voor beginners en gevorderden, maar voorop staat in deze week: het plezier dat je kunt beleven aan het materiaal en de vorm en.....je gaat op vrijdag met iets moois naar huis.
 Dankzij deze deskundige en enthousiaste begeleiding maak je een paar mooie voorwerpen, geheel naar uw eigen keuze en wensen.

Prijs: € 149 / niet-leden € 209,-.  Voor de witte wilgentenen geldt soms een kleine toeslag, ter plekke bij de begeleidsters af te rekenen.

Inclusief verblijf, thee en koffie; verder zelfverzorging, al dan niet gezamenlijk te organiseren. 

Meer informatie bij Siem en Carla Beers: 0228-315009
Aanmelden bij  hunehuis@nivon.nl / 088-0990981   (naam adres, tel.nr. mailadres en evt.nivonnummer vermelden)
LET OP: opgeven uiterlijk 3 weken tevoren i.v.m. het natmaken van de wilgentenen

Kom of blijf evt. nog een nachtje extra, met wat korting.