Agenda 25 augustus, 2022   

donderdag

25

Gehele dag

VOL Shakespeare in Drenthe: De koopman van Venetie VOL! met Wachtlijst

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar De koopman van Venetie opgevoerd. Zie de site van het theater  :https://www.shakespearetheaterdiever.nl
In deze bijna volledig verzorgde driedaagse (zonder ontbijt!)  die steeds in Shakespeare sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje nemen in het openluchttheater. Ook krijgen we in het Hunehuis een toelichting op het stuk en zijn tijd en genieten we samen van het toneelstuk. Dat levert na afloop vast meer dan genoeg stof tot napraten op!

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons elke jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Bijna volledig verzorgd betekent: 
-Lunch en diner in Engelse sfeer, en 's avonds een knabbeltje  (ontbijt zelf te regelen)
-Kaartjes voor de voorstelling, het blad William en de Engelse sfeer.
-De busreis maar het theater voor de voorstelling

-Een lakenpakket
-Zelfs de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd.

Kom al op maandag of zelfs al op zondag een nachtje eerder of blijf nog een nachtje met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!)

Wie al eerder wil komen en langer wil genieten van de bloeiende heide en al het moois in ons gebied, kan dit bij opgave direct al aangeven. 

Info         :  gittymulder@gmail.com

Kosten   :  leden € 190 niet-leden € 250   

Opgeven : via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel, nr.  en nivonlnr. (Indien van toepassing) of bel 088 0990981
                  Geef gelijk aan of u eerder/ langer wilt komen en wellicht ook een luxe kamer wenst €9,50 per nacht/kamer..

Kom naar dit unieke spel en geniet.