Agenda 14 juni, 2022   

dinsdag

14

Gehele dag

VOL Klavertje 4: Fietsen in het Nationale Park Drenthe = VOL met wachtlijst

Fietsen in het Nationale Park:  Drenthe

In de enige en echte  fietsprovincie en in  Het Nationale Park van Drenthe gaan we lekkere, leuke en interessante tochten maken. Door de bossen en langs de vennetjes, de hei en de brinkdorpen. In het frisse groen van het voorjaar, en met misschien bij een buitje een museum of leuke theetuin en met andere verrassingen onderweg, misschien een ijsje...? 

We fietsen in 2022 wel gemiddeld zo'n 45 km per hele dag, maar doen dat in een gemoedelijk tempo met aandacht voor mooie en leuke dingen onderweg. Enige conditie is dus wel vereist. Wie met een E-bike een beetje rustig rijdt kan gewoon meedoen.
Met een beetje geluk komen we door 3 provincies.

Er zijn fietsen op het huis te huur, en ook  2 E-bikes (middenmotor), meer E-bikes zijn evt. vooraf te bestellen.

Op basis van volledige verzorging (ook incl. ontbijt!), steeds ook wat lekkers onderweg en/of een entree, en dan in de avond nog een knabbeltje, incl. lakenset en een netjes opgeleverde kamer wordt na afloop zelfs schoongemaakt!

Wilt u meer weten over het fietsen?  Bel Martha Baede 06 44620827. Zij en Doky Verhagen zijn uw fietsgidsen.

Kosten voor dit alles:  voor leden  €285  en voor niet-leden €  345.  

Opgeven: hunehuis@nivon.nl ( naam adres tel.nr. en evt. nivonnummer) of bel 088 0990981

Wil je en nachtje eerder komen? geef dat liefst direct op bij het boeken. Ook als je een luxe kamer wilt kan je er niet snelgenoeg bij zijn!

Gehele dag

VOL Verzorgd (Niets)doen = VOL !

Op veler verzoek weer een hele midweek van maandag tot vertrek op vrijdag. Maar het aantal plaatsen is beperkt!
Heerlijk lekker zelf bepalen of je iets leuks gaat doen of lekker van de directe omgeving van het huis gaat genieten en niets doet maar misschien lekker een boekje leest, van de zon geniet of van de natuur . Ondertussen heerlijk verwend worden door de keukenploeg die een naam heeft hoog te houden. Wat kan een mens zich nog beter wensen?
Dit kan allemaal in het Hunehuis!
Kom evt. een nachtje eerder, met korting! (maar nog geen verzorging!) Geef dat liefs al bij de opgave aan en idem als u een luxe kamer wenst!

Inclusief : verzorging (ook met ontbijt!), lakenset, een knabbeltje. Een keurig opgeleverde kamer wordt na afloop zelfs schoongemaakt!

Inlichtingen  bij Doky Verhagen 06 54607912

Kosten         voor leden € 235 en niet leden € 295 

Opgeven     via de mail: hunehuis@nivon.nl en geef dan naam adres, tel.nr.  en evt. nivonnummer door!  of  bel 088-0990981