Agenda 28 april, 2022   

donderdag

28

Gehele dag

Vrij Schilderen / Speksteen= VOL

Twee mogelijkheden om in deze week heerlijk creatief bezig te zijn. beide cursussen worden ook nog in het najaar aangeboden!

 

1.   SCHILDEREN    ( voor speksteen even doorscrollen) 

De mooie hal van het Hunehuis wordt omgetoverd tot atelier.

In een gemoedelijke sfeer gaan we, beginners en gevorderden, lekker zelf aan de slag met de diverse soorten verf: acryl en/of olieverf. 

Dineke Kraaieveld is de deskundige begeleider die je het nodige zetje kan geven bij problemen. Donderdagavond staat iedereen dan weer versteld van de productie en de fraaie schilderijen. Op vrijdag bewonderen we die van de speksteners.

Alle materialen zijn aanwezig en zelfs inclusief, op de doeken na!, die zijn er wel maar niet inclusief. Meebrengen van eigen materiaal kan en mag natuurlijk ook.

Volledige verzorging (alleen geen ontbijt!), zelfs met een knabbeltje in de avond, toeristenbelasting, incl. lakenset EN incl.de verf ( de doeken dus niet!) en ook een normaal netjes opgeleverde kamer wordt na afloop schoongemaakt!

Met korting een dagje eerder komen kan, maar dat moet je dan nog even apart melden, liefst al bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag

info over het schilderen bij Dineke Kraaijeveld  : dinekekraaijeveld@gmail.com  of 06 36117633

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

kosten all in: leden € 265 en niet leden € 325 

of 

2.   SPEKSTEEN  bewerken : laat je steen spreken!

Ontdek de kracht en pracht van speksteen. Hakken, vijlen, schuren en..... een wondertje verschijnt. Dit alles onder deskundige en bevlogen leiding van Geesje van der Korff die ter plekke stenen te koop heeft. Maar een eigen steen meebrengen kan natuurlijk ook.

Heerlijk buiten aan de slag en dan ervaren dat zo'n steen je echt inspireert en zelfs 'spreekt'. Na afloop heb je een prachtig product. Op vrijdagochtend laten we iedereen , ook de deelnmers aan het schilderen,  hiervan genieten met onze expositie onder het genot van een laaste kopje koffie/thee. Op donderdagavond bewonderen we de schilderijen van de schildergroep. Na die koffie op vrijdag gaat iedereen met zijn  eigen product(en) dan huiswaarts 

Incl. volledige verzorging (alleen geen ontbijt!), toeristenbelasting en een lakenset en ook uw normaal en netjes opgeleverde kamer wordt na afloop schoongemaakt!

Met korting: een dag eerder komen maar dat moet je dan nog even apart melden, liefst al bij het opgeven. let wel: de verzorging start op maandag voor het speksteengebeuren al met de lunch om daarna direct aan de slag te kunnen (buiten!).

kosten : leden € 298; niet leden € 358 

info over de cursusinhoud bij Geesje van der Korff: 06-38138984

opgeven alleen via het aanmeldsecretariaat: 088- 0990981 of via Hunehuis@nivon.nl    (altijd naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)