Agenda 4 april, 2022   

maandag

4

Gehele dag

VOL .Wandelen met Cor en Marijke! VOL

Wandelen met Cor ewn Marijke!

Hun faam snelt ze vooruit! Vaak is dit arrangement al heel snel vol want Cor en Marijke brengen hun enthousiasme graag en met gemak over op liefhebbers van het wandelen. In deze aprilwandelmaand is het dan ook nog eens heerlijk wandelen in de afwisselende en prachtige omgeving van het Hunehuis. Heide, bossen, zand en weide, je komt ze allemaal tegen. En de ree wellicht ook nog. Schapen zie je rond de schaapskooi of langskomen bij het huis. Kortom: voor elk wat wils!
Deze verzorgde midweek heeft stevige wandelingen op dinsdag en woensdag(17km),maar op maandag en donderdag een kleinere (7-10) en steeds heerlijke maaltijden.

Volpension (met ontbijt!) en incl. koffie/thee/een knabbeltje bij de drankenkar ( lage tarieven), toeristenbelasting en incl. lakenset, en een net opgeleverde kamer wordt zelfs schoongemaakt.

Met korting een dag eerder komen kan, maar dat moet je dan nog even  apart melden, liefst al bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag.

Inl. over het wandelen bij Cor en Marijke: 071-5411767 of cm.denheijer@online.nl

Kosten leden € 177 , niet-leden € 237  

Opgeven bij het Hunehuis:  via de mail: hunehuis@nivon.nl  (altijd naam, volledige adres tel en evt. lidnr. vermelden)   of bel 088-0990981.