Agenda 22 november, 2021   

maandag

22

Gehele dag

Glas in Lood VOL!

Kunstenaares Anita de Vries maakt u in deze midweek wegwijs in de wereld van glas in lood. U maakt een eigen kunstwerk met veel stukjes gekleurd en verschillend glas.

Tijdens deze sprankelende en kleurrijke week gaan we het licht laten schijnen door een eigen creatie van gekleurd glas en leer je glas snijden, glas slijpen, solderen, zetten in lood, het maken van een tekening en de koperfolietechniek.
Begeleiding door Anita de Vries , met een jarenlange ervaring in het werken met glas.
Alle energie kan in je kunstwerk, want ondertussen worden we volledig verzorgd!

De prijs is bovendien incl. alle materialen en het te gebruiken gereedschap! zelfs incl. het lakenpakket en de schoonmaak van de netjes opgeleverde kamer..
Info: www.clarafenestra.com of tel. 06 36308387

kosten incl. volledige verzorging (nl. incl ontbijt!) , lakenset, schoonmaak en het materiaal dat u gebruikt:
leden € 388 en niet leden € 448, nog excl. een evt. coronabijdrage.

opgeven 088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

Kom evt. een nachtje eerder met korting maar zonder verzorging, die start op maandag met de thee!.

Gehele dag

Verzorgd Nietsdoen!? VOL !

Van maandagmiddag  tot vertrek op vrijdagochtend lekker in de watten gelgd worden? Dat kan in het Hunehuis.

Heerlijk lekker zelf bepalen of je iets leuks gaat doen of lekker van de directe omgeving van het huis gaat genieten en niets doet, maar misschien lekker een boekje leest, van de zon geniet of van de natuur. Ondertussen heerlijk verwend worden door de keukenploeg die een naam heeft hoog te houden. Inclusief verzorging betekent ook dat het bedlinnen inclusief is en in 2020 dat ook de netjes opgeleverde kamer voor u verder wordt schoongemaakt.
Het sfeertje in huis is daarnaast nog extra fijn omdat er ondertussen ook genoten kan worden van de groep die bezig is met de cursus Glas in lood.

Wat kan een mens zich nog beter of meer wensen?

Dit kan allemaal in het Hunehuis!

aanmelden/informatie:  via deze site of telefonisch: opgeven 088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)

Prijs voor leden : €225 en voor niet leden € 285.  Incl. volledige verzorging (dus ook het ontbijt + incl. lakenset + schoonmaak van de kamer mits die netjes wordt opgeleverd) maar excl. een evt. coronabijdrage.

Met korting: een dagje eerder komen kan maar dat moet dan nog even apart vermeld worden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag