Agenda 20 juni, 2021   

zondag

20

Gehele dag

VOL weekeind: Tekenen en schilderen op locatie; met Jet Violier

Tekenen en schilderen op locatie, in en om het Hunehuis. 

Rondom het Hunehuis is enorm veel te zien. Schapen, heide, hunebedden staan of liggen klaar om geschilderd/getekend te worden.
In overleg zoeken we één of meerdere plekken. Daar kunnen schetsen gemaakt worden en afhankelijk van het weer kan er buiten ook langer aan een schilderij of tekening doorgewerkt worden. Is het weer wat minder dan kunnen we de schetsen binnen uitwerken.
Iedereen kan het materiaal gebruiken dat het best bevalt en/of nieuwe materialen of technieken uitproberen.
De cursus is door de persoonlijke begeleiding geschikt voor beginners en gevorderden.
Materialen (behalve schilder-doeken) zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
De cursus wordt gegeven door Jet Violier,  beeldend kunstenaar te Uffelte. Jet geeft al jarenlang cursussen op locatie, van koeienstal tot de heuvels van Noord-Italië. Zij is als docent verbonden aan MK24 in Amsterdam waar ze lessen in portret- ,model- en Artis-tekenen geeft.

tijdstip: vrijdagmiddag tot zondag middag (na de lunch en thee!)

Prijs leden € 139,  niet leden €199  excl. de bijdrage coronamaatregelen van € 1.50 pp/pnacht
steeds incl. volledige verzorging  (= lakenpakket en alle maaltijden op de ontbijten na en koffie/thee), een normaal netjes opgeleverde kamer wordt na afloop zelfs schoongemaakt en ook incl. de verf.     n.b.: Schilderdoeken zijn niet inbegrepen! 

Mail voor informatie naar jetviolier@hetnet.nl

Opgeven bij het Hunehuis:  via de mail: hunehuis@nivon.nl  (naam adres tel en evt.  lidnr. vermelden)   of   bel  088-0990981