Agenda 3 juni, 2021   

donderdag

3

Gehele dag

Fotografie tussen hunebed en schaapskudde

Het Hunehuis biedt Benno Neeleman de gelegenheid tot een cursus die helemaal incl. de aanmeldingen door hem verzorgd wordt: 
                                              Fotografie, tussen hunebed en schaapskudde

Onder de bezielende leiding van fotograaf Benno in 5 dagen je fotografietalent vergroten ! Op steenworp afstand van het zuidelijkste hunebed van Nederland  een heerlijke fotografievakantie. 

De fotografieweek in Darp is een ideale mix van vakantie op een prachtige plek en het vergroten van je fotografietalent. Dagelijks met de camera op stap in het Holtingerveld en op de Havelterberg, maar ook verder in dit prachtig stukje Nederland, op zoek naar vormen en kleuren. Hierbij zullen onderwerpen als landschapsfotografie, portretfotografie, zwart-wit fotografie en flitsfotografie ruimschoots aan de orde komen. Je zult merken dat je met behulp van simpele basisvaardigheden snel tot mooiere resultaten zult komen.

Door de persoonlijke en professionele aandacht krijgt iedere deelnemer begeleiding op maat, ongeacht ervaring of niveau. Het is beslist niet noodzakelijk om tijdens de fotoweek met dure spiegelreflex camera's te werken. Het is immers de persoon achter de camera die het beeld maakt …!

Iedere dag ruimen we tijd in om elkaars werk te bekijken en te bespreken. Kritisch naar elkaars werk kijken ondersteunt je eigen creativiteit…
Dagelijks krijg je, beperkt, een stukje theorie voorgeschoteld, die je direct in de praktijk gaat brengen.
Ook wordt er summier aandacht besteed aan beeldbewerking op de computer.

De week staat onder leiding van fotograaf Benno Neeleman. Hij werkt sinds 1986 professioneel als fotograaf voor een groot aantal goede doelen en ngo’s. Daarnaast organiseert hij al jaren fotografie-vakanties in Frankrijk en Spanje. Nu voor het eerst in Drenthe!

De week is geheel verzorgd met 5 overnachtingen op basis van gebruik van 2 persoonskamers. inclusief drie maaltijden per dag, bereid door een eigen kok. Tegen een meerprijs kun je eventueel, op basis van beschikbaarheid, gebruik maken van een éénpersoonskamer.

De kosten zijn : € 450,00 voor niet Nivon leden en € 390,00 voor leden. All-in (maar wel nog 
excl. de bijdrage corona van € 1.50 pp/pnacht).
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen neemt slechts contact op met Benno Neeleman:

Telefoon: 06-55117021 ; e-mail: fotobene@planet.nl ; website: www.bennoneeleman.com