Agenda 16 september, 2020   

woensdag

16

Gehele dag

Vol Wandelen met Cor en Marijke!

Wandelen met CorMarijke!
In deze alternatieve aprilwandelmaand is het heerlijk wandelen in de afwisselende en prachtige omgeving van het Hunehuis. Heide, bossen, zand en weide, je komt ze allemaal tegen. En de ree wellicht ook nog. Schapen zie je  rond de schaapskooi of langskomen bij het huis. Voor elk wat wils.
Deze verzorgde midweek heeft stevige wandelingen op woensdag en donderdag(17km),maar op dinsdag en vrijdag een kleinere (7-10) en steeds heerlijke maaltijden.

Volpension incl. koffie/thee/een hapje, toeristenbelasting en incl. lakenset.
Met korting een dag eerder komen kan, maar dat moet je dan nog even  apart melden bij het opgeven. Maar let wel: de verzorging start op maandagmiddag.

NIEUW: ook uw normaal opgeleverde kamer wordt na afloop schoongemaakt!

inl. over het wandelen bij Cor en Marijke: 071-5411767 of cm.denheijer@online.nl

kosten leden € 164 , niet-leden € 224

opgeven bij het Hunehuis:  via de mail: hunehuis@nivon.nl  (naam, volledige  adres tel en evt. lidnr. vermelden)   of   bel 088-0990981 

Gehele dag

Wilgentenen vlechten! Helaas vervallen

Van maandag 14 - vrijdag 18 september maakt u kennis met vlechten met wilgentenen.

 

Onder leiding van Lucienne Kramer (manden maakster bij Wonderfull Willow) en Nicole Veenman( manden maakster in her Zuiderzee museum) leer je diverse vlecht technieken.
De cursus is voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden! Dat houdt in, dat ze elke keer  weer andere variaties in het aanbod brengen. Hoe  het er deze nieuwe cursus uit gaat zien is nog niet bekend, behalve dat ze er een nieuwe vlecht techniek aan toe willen voegen de "ZARZO", die als bloemenmand of onderzetter  gebruikt kan worden.
Voor de gevorderden is dit een uitdaging. Tijdens deze cursus kan er  met Witte en Buff teen  gewerkt  worden ,maar zal er voor dit materiaal een kleine meer prijs gerekend  worden ,dit is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid en kan je afrekenen met onze  begeleidsters.
In de vorige cursus hebben we gebruik gemaakt van de techniek " Hollandse eer".
Door deze afwisselende manier van werken blijft de cursus  interessant voor beginners en gevorderden, maar voorop staat in deze week: het plezier dat je kunt beleven aan het materiaal en de vorm en.....je gaat op vrijdag met iets moois naar huis.
 Dankzij deze deskundige en enthousiaste begeleiding maak je een paar mooie voorwerpen, geheel naar uw eigen keuze en wensen.

Prijs: € 134,- / niet-leden € 194,-. Voor de witte
wilgentenen geldt een kleine toeslag, ter plekke bij de begeleidsters af te rekenen.

Inclusief verblijf, thee en koffie; verder zelfverzorging, al dan niet gezamenlijk.

Meer informatie bij Siem en Carla Beers: 0228-315009
Aanmelden bij  hunehuis@nivon.nl / 088-0990981   (naam adres, tel.nr. mailadres en evt.nivonnummer vermelden)
LET OP: opgeven uiterlijk 3 weken tevoren i.v.m. het natmaken van de wilgentenen

Kom of blijf evt. nog een nachtje extra met wat korting.