Agenda 10 september, 2020   

donderdag

10

Gehele dag

Rondje Noord: start en aankomst weer in De Hondsrug! vol

RONDJE NOORD  met de start op zondag - finish op zaterdag in De Hondsrug in Noordlaren.  Dus in september heerlijk fietsen incl. bagagevervoer!
Het concept is zo'n een succes dat er wederom een fietstocht “Rondje Noord” wordt georganiseerd: een serie fietstochten langs de 3 noordelijke Nivon natuurvriendenhuizen (het Hunehuis, Allardsoog en de Hondsrug) en door de drie noordelijke provincies: ongeveer 2 x 50 en 2 x 60 km, met een rustdag in  het Hunehuis( darp)  na Allardsoog en dan weer terug via Allardsoog naar De Hondsrug. Uiteraard met nieuwe routes en andere leuke dingen onderweg. Pietie is er nu al over aan het denken.

De start en het eindpunt isdit keer bij de entree vanGroningen in Noordlaren, De Hondsrug   Met de reisbegeleider(s) fiets je door de mooie noordelijke natuur, maar er worden onderweg ook stops gemaakt voor (culturele) activiteiten.
Compleet verzorgd, incl. lakenset, entree en/of excursie onderweg, wat lekkers en zelfs inclusief bagagevervoer! (er gaat echter geen vrachtwagen mee, dus beperk de bagage wel een beetje).
De tocht gaat uiteraard soms ook over schelpen- en zandpaden. De gemiddelde snelheid is 15 km./uur.
De aankomst is zondag 6  september en start met informatie over het programma en de werkwijze . Kom je met de trein, stap dan in Assen of zelfs in Groningenuit en maak je eerste extra tochtje. Het vertrek is zaterdag  21 na de koffie.


LET OP : 

De aanmelding voor deze hele week gaat via 1 aanmeldsecretariaat: dat van het Hunehuis te Darp bij Havelte:   hunehuis@nivon.nl , tel. 088-0990981 of www.hunehuis.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden) zie voor wellicht nog meer info ook de websites van de andere deelnemende huizen.
De rekening staat straks alleen op aankomst bij het Hunehuis maar geldt voor de totale tocht en voor alles in de 3 huizen. Het Hunehuis geeft uw aanmelding aan die huizen door. U ontvangt dus 1 rekening voor de hele tocht!

Voor meer informatie mail naar:   Pietie Huitema, pietiehuitema@home.nl
kosten : leden € 350 en niet-leden € 410 echt all in,  en incl. bagagevervoer, volledige verzorging, programma onderweg, wat lekkers en een lakenpakket!
Opgeven:  088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)