Agenda 26 augustus, 2020   

woensdag

26

Gehele dag

Shakespeare in Drenthe, VERVALT vanwege corona

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan twee stukken van Shakespeare opgevoerd!  te weten:
Macbeth en de Comedy of Errors.    Zie de site van het theater : https://www.shakespearetheaterdiever.nl

In deze volledig verzorgde driedaagse in het Hunehuis, die steeds in Shakespeare sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater. Ook krijgen we in augustus een toelichting op het stuk en zijn tijd en genieten we samen van het toneelstuk.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer, lakenpakket en nieuw: schoonmaak van de kamer!
De kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma en het blad William en de Engelse sfeer zijn inclusief. Volledige verzorging en een lakenpakket en nu zelfs ook de eindschoonmaak van de kamer, mits die netjes wordt opgeleverd, zijn allemaaal inclusief.

Kom op zondag/maandag een nachtje eerder met wat korting  (maar let op: dan nog geen verzorging!)

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons elke jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen van langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. Meedoen met de verzorgingde midweek heidewandelen die er aan vooraf gaat is uiteraard ook mogelijk.

Info over deze dagen in het Hunehuis:  gittymulder@gmail.com

Kosten leden € 180.50, niet-leden € 240.50.

Opgeven via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel, nr.  en nivonlnr. (Indien van toepassing) of bel 088 0990981