Agenda 4 juli, 2020   

zaterdag

4

Gehele dag

Shakespeare in Diever VERVALT vanwege corona

In het openluchttheater in Diever worden dit jaar  vanwege het 75 jarig bestaan zelfs 2 stukken op 1 avond opgevoerd! *  Een tragedie, Macbeth, en een komedie, de Comedy of Errorsde kortste tragedie en komedie van Shakespeare ,  zie de site van het theater in Diever.

Wij organiseren dit jaar niet alleen in augustus een arrangement maar nu ook, in een weekeind, in juli!


In deze volledig verzorgde driedaagse, die in Shakespeare-sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater en samen genieten van het toneelstuk/ de stukken.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer.
Ook ontvangt u een lakenset van het Hunehuis. de 2 kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma; de Engelse sfeer is verder ook inclusief. 

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons ieder jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen of langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. 

 

Info over deze dagen in het Hunehuis:  Marieke Kraan : mariekekraan@gmail.com

Kosten leden € 168, niet-leden € 228.
dit is inclusief kaartjes, vervoer, volledige verzorging, overnachtingen, lakenpakket en eindschoonmaak van de netjes opgeleverde kamer .

Opgeven via het aanmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel,nr. en lidnr. (indien van toepassing)  of 088 0990981 Maar wel snel ivm aanchaf kaartjes