Agenda 20 september, 2019   

vrijdag

20

Gehele dag

VOL wachtlijst Rondje Noord: start en aankomst weer in het Hunehuis

RONDJE NOORD  met de start op zondag - finish op zaterdag in het Hunehuis.  Dus in september heerlijk fietsen incl. bagagevervoer!
Het concept is zo'n een succes dat er wederom een fietstocht “Rondje Noord” wordt georganiseerd: een serie fietstochten langs de 3 noordelijke Nivon natuurvriendenhuizen (het Hunehuis, Allardsoog en de Hondsrug) en door de drie noordelijke provincies: ongeveer 2 x 50 en 2 x 60 km, met een rustdag in  Noordlaren na Allardsoog en dan weer terug via Allardsoog naar het Hunehuis. Uiteraard met nieuwe routes en andere leuke dingen onderweg. Bert is er nu al over aan het denken.

De start en het eindpunt is ook dit keer bij de entree van Drenthe, het Hunehuis   Met de reisbegeleider(s) fiets je door de mooie noordelijke natuur, maar er worden onderweg ook stops gemaakt voor (culturele) activiteiten.
Compleet verzorgd, incl. lakenset, entree en/of excursie onderweg, wat lekkers en zelfs inclusief bagagevervoer! (er gaat echter geen vrachtwagen mee, dus beperk de bagage wel een beetje).
De tocht gaat uiteraard soms ook over schelpen- en zandpaden. De gemiddelde snelheid is 15 km./uur.
De aankomst is zondag 15  september vanaf 14 uur en de start met informatie over het programma en de werkwijze is om ongeveer 15.00 uur in het Hunehuis. Kom je met de trein, stap dan in Steenwijk uit en maak je eerste extra tochtje naarhet Hunehuis, of neem de hubtaxi zie TIPS. Het vertrek is zaterdag  21 september na de koffie.


LET OP : 

De aanmelding voor de hele week gaat via het aanmeldsecretariaat van het Hunehuis te Darp bij Havelte:   hunehuis@nivon.nl , tel. 088-0990981 of www.hunehuis.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden) zie voor wellicht nog meer info ook de websites van de andere deelnemende huizen.
De rekening staat straks alleen op aankomst bij het Hunehuis maar geldt voor de totale tocht en voor alles in de 3 huizen. Het Hunehuis geeft uw aanmelding aan die huizen door. U ontvangt dus 1 rekening voor de hele tocht van het Hunehuis!


Voor meer informatie mail naar:    Bert Rosien    vz.allardsoog@nivon.nl 
kosten : leden € 345 en niet-leden € 405 echt all in,  en incl. bagagevervoer, volledige verzorging, programma onderweg, wat lekkers en een lakenpakket!
Opgeven:  088-0990981 of via hunehuis@nivon.nl  (naam adres, tel.nr. en evt.nivonnummer vermelden)