Agenda 27 augustus, 2019   

dinsdag

27

Gehele dag

Shakespeare in Drenthe, Measure for measure. VOL (wachtlijst)

In het openluchttheater in Diever wordt dit jaar weer eens een comedie van Shakespeare opgevoerd! * Met gelijke maten weten!
In deze volledig verzorgde driedaagse, die steeds in Shakespeare sfeer zal plaats vinden, kunnen we een kijkje achter de coulissen nemen in het openluchttheater. Ook krijgen we een toelichting op het stuk en zijn tijd en genieten we samen van het toneelstuk.

Volledig verzorgd betekent: ontbijt, lunch en diner in Engelse sfeer.
Ook ontvangt u een lakenset van het Hunehuis. de kaartjes voor de voorstelling en voor het back-stageprogramma; de Engelse sfeer is verder en inclusief. 

Kom naar dit unieke spel in magisch nachtlicht in de bossen van Diever, en geniet. Ervaar hoe een hele dorpsgemeenschap ons elke jaar weer als ware professionals weet te boeien.

Wie al eerder wil komen van langer wil genieten van de bloeiende heide, kan dit bij opgave direct dit aangeven. Meedoen met de verzorgingde midweek heidewandelen die er aan vooraf gaat is uiteraard ook mogelijk.

Info over deze dagen in het Hunehuis:  gittymulder@gmail.com

Kosten leden € 158, niet-leden € 218.

Opgeven via het aannmelsecretariaat: hunehuis@nivon.nl (naam, adres, tel, nr.  en nivonlnr. (Indien van toepassing) of bel 088 0990981

Het verhaal (kort)
Met de maat waarmee je meet, mag jezelf ook gemeten worden.